0 2 minute 3 ani

Două accidente s-au petrecut, azi, în comuna Scoarța, la scurt timp unul de celălalt și la doar un kilometru distanță. Șase persoane au fost rănite în cele două incidente și au fost transportate la spital. „In jurul orei 11:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta in care au fost implicate 2 motociclete.
La fata locului ai fost direcționate o autospeciala de lucru cu apa si spuma dotata si cu echipamente pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatand ca in urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane (2 barbati si o femeie), iar la una dintre motociclete a izbucnit un incendiu. S-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, concomitent cu interventia pentru stingerea incendiului. Toate cele 3 persoane au fist transportate la UPU Tg-Jiu.

La finalizarea interventiei, echipajele au fost direcționate catre un alt accident produs la aproximativ un km distanta. De aceasta data un autoturism a parasit partea carosabila si a intrat intr-un sant. La fata locului a fost directionata autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si alte 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj. In urma impactului au rezultat 3 victime (doua femei si un barbat). Persoanele nu erau incarcerate, erau constiente, li s-a acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Tg-Jiu”, a transmis ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *