0 2 minute 3 ani

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Bălești, a intrat în flăcări, crezând că în interiorul casei ce ardea se află copilul de șapte ani. Tatăl se înșelase, deoarece copilul se afla în exterior. Bărbatul a fost curprins de flăcări și a suferit arsuri pe 70% din corp. Un elicopter SMURD l-a transportat la Timișoara. „La fata locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apa si spuma si un o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent la mansarda constructiei cu posibilitate de propagare. Din pacate, o persoana de sex masculin in varsta de 40 de ani a suferit arsuri pe o suprafata de aproximativ 60% din suprafata corpului. Concomitent cu operațiunea de stingere s-a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat si transportarea barbatului la spital.
O alta persoana de sex feminin in varsta de 68 de ani a suferit un atac de panica fiind preluata de catre echipajul SMURD si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. S-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite evitându-se propagarea la constructiile invecinate.
Din cauza arsurilor foarte grave, barbatul in varsta de 40 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul din Timișoara”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *