0 2 minute 3 ani

Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia neagă că s-ar fi răzgândit în privința ieșirii din acționariatul Clubului Pandurii Tg Jiu. Într-un comunicat de presă, conducerea CEO exclude posibilitatea de a mai finanța echipa de fotbal. „Referitor la comunicatul de presă al C.S. „Pandurii-Lignitul” Tg. Jiu, apărut în spatiul public în data de 16 septembrie 2021, semnat de Marin Golea, mentionăm că, la data publicării, acesta nu mai îndeplinea funcţia de administrator special, conform Încheierii de şedinţă pronunţată de Tribunalul Gorj, la data de 8 septembrie 2021, în Dosar nr.4036/95/2016, publicată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă la data de 14 septembrie 2021.

Totodată, pentru o informare corectă a opiniei publice, arătăm că terenurile sportive, despre care se face referire în comunicatul de presă, sunt active ale clubului sportiv propuse a fi scoase la vânzare în procedura de reorganizare de către administratorul special de la  momentul aprobării planului de reorganizare, domnul Marin Golea.

Astfel, orice referire la o posibilă finanţare a clubului de către Societatea Complexul Energetic Oltenia SA este o supoziţie neadevărată a semnatarului comunicatului de presă”, au comunicat reprezentanții CEO, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *