Șase persoane au fost rănite, într-un accident ce a avut loc la Câmpu Mare. Două autoturisme s-au lovit violent, în intersecția cu Albeni, după ce un tânăr care a ieșit de pe drumul lateral nu a acordat prioritate.

„Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Tg-Jiu, conducea un autovehicul, în care se afla și o tânără, de 24 de ani, din aceeași localitate, din direcția Albeni către Targu-Jiu, la intersecței DJ 675 Albeni, cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, nu a respectat indicația semnului rutier STOP si a acroșat un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci, către Targu-Cărbunești.

De asemenea, în autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 si 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați.

În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor 6 persoane implicate în eveniment, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here