0 2 minute 2 ani

Șase persoane au fost rănite, într-un accident ce a avut loc la Câmpu Mare. Două autoturisme s-au lovit violent, în intersecția cu Albeni, după ce un tânăr care a ieșit de pe drumul lateral nu a acordat prioritate.

„Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Tg-Jiu, conducea un autovehicul, în care se afla și o tânără, de 24 de ani, din aceeași localitate, din direcția Albeni către Targu-Jiu, la intersecței DJ 675 Albeni, cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, nu a respectat indicația semnului rutier STOP si a acroșat un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci, către Targu-Cărbunești.

De asemenea, în autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 si 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați.

În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor 6 persoane implicate în eveniment, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *