0 2 minute 2 ani
Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la concurs 57 de posturi. Concursurile vor avea loc în ianuarie și februarie 2022, iar înscrierile se pot face în primele zece zile din luna ianuarie a anului viitor.
Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi vacante: 3 posturi asistent medical principal, 15 posturi infirmier debutant, 7 posturi infirmier, 9 posturi îngrijitoare, 5 posturi brancardier, 3 posturi asistent social debutant la UPU SMURD, 1 post moașă, 1 post maseur, 1 post asistent medical, 2 posturi asistent medical debutant la Secția Neonatologie, 2 posturi asistent medical debutant la ATI, 8 posturi asistent medical pentru ATI.
„Cele mai multe dintre posturile vacante sunt la secțiile de Terapie Intensivă (ATI) și anume opt posturi de infirmier debutant, patru de brancardier, opt posturi de asistent medical și două de asistent medical debutant. Au mai fost scoase la concurs și cinci posturi de infirmier debutant la Secția Neurologie.
Acestea sunt primele concursuri organizate în baza procedurii operaționale aprobate luna trecută, ceea ce înseamnă că va fi organizat un singur concurs pentru ocuparea unor posturi similare din cadrul diferitelor structuri ale spitalului. Scopul procedurii este acela de a eficientiza organizarea concursurilor pentru a ocupa mai multe posturi deficitare/vacante, într-un timp cât mai scurt. După afișarea rezultatelor, repartiția se va face pe baza punctajului final, în ordine descrescătoare, candidații declarați admiși urmând a fi convocați în vederea exprimării opțiunii privind repartizarea pe posturile vacante, pentru care a fost organizat concursul”, se arată într-un comunicat emis de conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu.
Cei care îndeplinesc condițiile și vor să se înscrie la concursurile pentru aceste posturi au la dispoziție 10 zile lucrătoare, pentru a-și depune dosarele (termenul este 10 ianuarie 2022, ora 15:30).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *