0 2 minute 2 ani

20 de percheziții se desfășoară la această oră, la suspecți de trafic de droguri din Gorj și Timiș. „La data de 10.02.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara și S.C.C.O. Gorj efectuează un număr de 20 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Timiș și Gorj, într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și de mare risc constând în distribuirea de amfetamină, MDMA (ecstasy) și canabis pe raza județului Timiș.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 16 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraș Severin și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timișoara”, anunță un comunicat emis de DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *