0 2 minute 2 ani
Pacienții din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu vor avea un meniu special, de Paște. Persoanele internate vor putea gusta aproape orice preparat tradițional, însă fără drob, deoaere este considerat prea gras. „Meniul este realizat în așa fel încât pacienții să guste din produsele tradiționale specifice acestei perioade. Ouă roșii, cozonac, friptură și sarmale sunt doar câteva dintre preparatele pe care bucătăresele de la Spitalul Județean le vor pregăti pentru bolnavi. La Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, pacienții internați vor avea la micul dejun și un ou roșu pe lângă meniul obișnuit. La prânz, pacienții vor fi serviți cu friptură de pui, sarmale și cozonac, dar și ciorbe în funcție de regimul alimentar pe care îl urmează.
Pacienții mai au în meniul de Paște și friptură de pui cu piure de cartofi, piept de pui cu orez, cartofi cu roșii și friptură de pui, ciorbă de perișoare etc. Fructele sunt și ele în meniu.
Drobul iese din meniu în acest an, pentru că este prea gras”, arată conducerea spitalului, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *