0 2 minute 2 ani

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a ținut să transmită un mesaj, după ce s-a aflat că polițiștii i-au percheziționat două case, în cursul zilei de joi. Edilul, acuzat de delapidare și cercetat într-un dosar penal, instrumentat de procurori din localitate, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, a vrut să arate că este liber și a postat fotografii pe pagina de socializare, cu mesajul: „Sunt bine. Vă mulțumesc”. Printre imaginile cu care a vrut să demonstreze că problemele penale nu îl afectează este un mesaj motivațional: „Ești în vârf. poți să munți munții”.

IPJ Gorj a transmis, printr-un comunicat de presă, că anchetatorii au descins, joi, la casele din Motru și Padeș ale primarului. Împotriva edilului Cosmin Morega au fost depuse mai multe sesizări, însă primarul se bazează pe influența pe care o au, atât el, cât și membri ai familiei lui.

Fost director al Direcției Publice Motru, apoi viceprimar pe listele PSD, Morega a ajuns primar la ultimele alegeri, după care a desființat postul de vice, ca să nu poată fi ocupat de contracandidatul său, căruia îi fusese chiar el viceprimar. Chiar și după încheierea campaniei electorale și ocuparea funcției, Cosmin Morega a continuat să se războiască cu reprezentanții PNL, pe care a încercat să-i înlăture din funcțiile de conducere ale instituțiilor din subordinea primăriei, pentru a-și pune propriii membri de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *