0 2 minute 2 ani

Un accident în lanț s-a produs în această după amiază, în comuna Drăguțești. „Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din comuna Aninoasa, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcția Rovinari- Târgu-Jiu, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 48 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa regulamentar în aceeași direcție și era oprit în coloană, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Ciuperceni, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism ce se afla oprit în coloană.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 48 de ani, fiind transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată un comunicat emis de reprezentanții IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *