0 2 minute 1 an

Un grav accident în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren a avut loc la Țânțăreni. Patru persoane au fost ranite, doi dintre răniți fiind minori. „In acest moment intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Tantareni, in care au fost implicate 3 autoturisme si un autotren.
La fata locului s-au deplasat 3 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, 3 ambulante din cadrul SAJ Gorj, precum si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Dolj si o ambulanta din cadrul SAJ Dolj.
Echipajele sosite la fata locului au constatat ca in urma accidentului 4 persoane au suferit leziuni.
Este vorba despre un baietel in varsta de 10 ani, constient, care a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la Spitalul din Filiași, o fetita in varsta de 11 ani, stare de inconstienta, cu functii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie in varsta de 36 de ani, constienta, transportata la Spitalul din Craiova, iar barbatul, in varsta de 32 de ani a suferit leziuni minore si a refuzat sa fie transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *