0 2 minute o săptămână

Un bărbat de 71 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a ajuns cu ea pe câmp. Autoturismul s-a răsturnat, iar soția bărbatului a rămas încarcerată.

”Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Telesti, in care a fost implicat un autoturism care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat.
La fata locului s-au deplaseaza 2 autostepiale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul institutiei noastre, precum si 2 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in evenimentul rutier au fost implicate 2 persoane, una dintre acestea fiind încarcerată. Este vorba despre conducatorul auto, un barbat in varsta de 71 de ani care a suferit leziuni minore si o femeie in varsta de 65 de ani care a rămas incarcerata.
Colegii nostri au intervenit pentru extragerea din autoturism a femeii care se afla in stare de constienta. Aceasta a fost preluata de catre un echipaj medical si transportata la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.
Barbatul a fost evaluat medical la fata locului dar a refuzat sa fie transportat la spital pentru investigatii medicale suplimentare”, transmite ISU Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *