0 2 minute 3 ani

Fostul director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova Bogdan Bratu, acuzat că s-a folosit de acte de studii falsificate, la angajare, a fost trimis în judecată, în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru infracţiunea continuă de înşelăciune. El este acuzat de producerea unui prejudiciu de peste un milion de lei CNAIR, avansând în funcţie pe baza diplomei false şi încasând salariul în mod necuvenit. Bratu a fost trimis în judecată, sub control judiciar.

″În urma administrării materialului probator, în sarcina inculpatului s-a reţinut faptul că, în perioada mai 2014 – prezent ar fi indus şi menţinut în eroare Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA cu ocazia încheierii contractului individual de muncă şi ulterior prin modificarea succesivă a acestuia prin acte adiţionale (din 2014 până în 2021), prin depunerea la dosarul de angajare a unei diplome de licenţă emisă de Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, document de studii obţinut fraudulos”, au transmis, miercuri, într-un comunicat de presă, reprezentanţii PICCJ.

Diploma de licenţă a fost desfiinţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în 16 martie 2016, prin sentinţa penală nr. 727 dispusă în dosarul nr. 15771/4/2015, conform protv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *