0 2 minute 3 ani

Primăria Târgu Jiu oferă premii în bani pentru campionii la sport și pentru elevi care au fost medaliați la olimpiade internaționale. Trei sportivi, care au obținut medalii la competiții europene sau mondiale și doi olimpici internaționali primesc sume cuprinse între 5.000 și 10.000 lei. Este vorba despre Denisa Tîlvescu, multiplă campioană la canotaj și Adriana Surupăceanu, campioană mondială la tineret (barcă 4+1), care vor primi câte 10.000 de lei. Alexandru Beșliu, legitimat la CSM Târgu Jiu, campion la lupte libere, va fi și el premiat cu 5,000 de lei.
De asemenea, Ioan (Giovani) Popescu, medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Informatică și Mihai-Alexandru Bratu, medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică, vor fi premiați cu câte 10.000 de lei.

„Este felul nostru de a le mulțumi pentru modul în care reprezintă municipiul Târgu Jiu în lume, pentru seriozitatea și maturitatea de care au dat dovadă. Totodată, în acest fel încurajăm tinerii să muncească mai mult, să înțeleagă că rezultatele frumoase au în spate eforturi uriașe, iar la final pot deveni exemple demne de urmat în comunitate”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *