O târgujiancă a anunțat poliția, că i-a fost furată o brățară, cu 49 de diamante, în valoare de 20.000 de euro. Polițiștii au dat de cei care au pus mâna pe valorosul obiect și i-au reținut. Oamenii legii au recuperat și bijuteria, care fusese vândută unui craiovean. „La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 22 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia și 24 de ani, din comuna Drăguțești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt, după ce ar fi sustras o brățară de aur, aparținând unei femei, de 56 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

Polițiștii au continuat activitățile de cercetare, fiind puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Craiova, județul Dolj, ocazie cu care bijuteria a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, de la locuința unui bărbat, de 41 de ani, din Craiova, județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tăinuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, anunță IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here