0 3 minute 3 ani

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj este acuzat că a lovit un bărbat, pe care l-a căutat acasă, acesta din urmă fiind acuzat că a fost implicat într-un scandal, cu un alt bărbat, în fața unui magazin, după care a fugit. Poliția a fost sesizată de celălalt bărbat din altercație, care a reclamat că a fost lovit. Oamenii legii au mers la locuința acuzatului, iar într-o înregistrare a familiei se vede cum cel interogat în ușă se eschivează, după ce este lovit în zona abdominală. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție au dat un comunicat de presă, prin care comunică faptul că se fac verificări la aspectele apărute în spațiul public.

„În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere. Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și l-a amenințat pe bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Întrucât după producerea evenimentului, bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a plecat de la fața locului, polițiștii s-au deplasat la locuința acestuia în vederea identificării și continuarea cercetărilor pentru luarea măsurilor legale. În ceea ce privește imaginile apărute, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări. Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însa a refuzat”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *