0 2 minute 1 an

Autoritățile din comuna Crasna au obținut finanțare, pentru un proiect de extindere și modernizare a canalizării, depus prin programul ”Anghel Saligny”. Proiectul, în valoare de aproximativ 10.000.000 de lei, vizează montarea de rețele individuale pentru fiecare sat în parte, cu scurgeri laterale și cu șapte sisteme tip container SBR.

În prezent, localitatea Crasna are 2,6 kilometri de sistem de canalizare clasic, iar prin noul proiect, extinderea se va realiza fără să afecteze drumurile, care ar fi trebuit sparte, în cazul în care se opta pentru un sistem clasic.

90% din drumurile din comună au fost deja asfaltate, iar autoritățile au încercat să găsească surse de finanțare, pentru modernizarea întregii rețele de drum din localitate. Un nou proiect, pentru modernizarea a 7,5 kilometri de drumuri, care fusese inclus în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI), a fost aprobat acum. Încă 7.600.000 de lei au fost aprobați, iar în perioada următoare, autoritățile vor demara procedura de licitație. O altă finanțare, de 4.800.000 de lei pentru modernizarea a 5 kilometri de drumuri, a fost aprobată prin programul „Anghel Saligny”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *