0 2 minute 3 ani

Primăria Târgu Jiu încearcă din nou să închirieze spațiile cu destinație economică, de la stadionul municipal. Edilii au mai scos la licitație respectivele perimetre, însă nu au fost îndeplinite condițiile legale, spune primarul Marcel Romanescu. „Avem trei tipuri diferite de spații. Pe de o parte spațiile administrative, pe care le vom reloca, pentru activitatea instituției, spațiile comerciale, și aici mă refer doar la două spații comerciale, cele care sunt în vecinătatea Primăriei, pe care le-am scos la licitație, am avut o singură ofertă și, așa cum spune legea, trebuia să avem cel puțin două, pentru a putea să le adjudecăm. Le vom scoate din nou la licitație”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

Municipalitatea vrea să închirieze și hotelul, aflat în spatele stadionului, însă imobilul are, de un an, destinație de zonă de carantină. „Avem și hotelul, care în momentul de față este trecut, prin hotărâre de Guvern, ca și spațiu de deservire a persoanelor carantinate sau aflate în izolare. Sperăm ca în perioada următoare să îl putem scoate la licitație”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Parcarea de la subsolul stadionului municipal va deveni cu plată, care se va putea face prin sms. La fel se va proceda cu toate locurile de parcare, din centrul municipiului Târgu Jiu, spune primarul Marcel Romanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *