0 2 minute 3 ani

S-a dat startul „Loteriei vaccinării”. Înscrierile au început azi, iar prima extragere va avea loc duminică. 19 extrageri vor avea loc, până la finalul anului. În fiecare săptămână, vor avea loc două extrageri, vinerea și duminica. Premiul cel mare este 1.000.000 lei. Informații sunt oferite de Ministerul Sănătății, pe pagina de socializare. „Toate persoanele vaccinate cu schemă completă și care dețin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza Codului Numeric Personal (CNP) pot participa la Loteria Vaccinării, începând cu data de 30 septembrie 2021 ora 12:00.

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:
Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.
Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.
Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.
După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.
Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română”, arată un comunicat emis de Ministerul Sănătății, azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *