0 2 minute 3 ani

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, și-a dat demisia din PNL. Decizia a fost anunțată printr-un comunicat de presă. „Îmi dau demisia din Partidul Național Liberal pentru că aici nu-mi mai pot îndeplini misiunea! Viața m-a format cu respect față de oameni și față de misiunea de a face bine, de a încuraja demnitatea și onoarea. Pentru mine, promisiunea valorează mai mult decât un contract, este un angajament care trebuie respectat cu orice preț!
Ce faceți voi, cei din conducerea PNL, acum, este mai degradant decât orice formă de prostituție! Pentru beneficiile și sinecurile voastre, i-ați trădat pe oamenii care v-au votat, inclusiv familie și prieteni”, arată comunicat transmis de senatorul de Gorj.
Parlamentarul acuză liderii PNL, în aceeași manieră în care a făcut-o gruparea constituită în jurul lui Ludovic Orban. Până acum, 17 liberali și-au anunțat demisiile și în urmează pe fostul președinte al partidului. „Ați destabilizat țara doar să se aleagă Cîțu la simulacrul de Congres. Ați lăsat românii pe mâna companiilor străine care au crescut prețurile fără limită la gaze, electricitate, combustibil și mâncare. Ați lăsat românii să moară în spitale din incompetență și pentru că luptele voastre politice sunt veșnic mai importante. La Gorj, după un an de Guvernare liberală, suntem pe buza prăpastiei! Planul de reorganizare al Complexului Energetic Oltenia este tot secret și tot neaprobat. Angajații companiei sunt jefuiți de dreptul de a se pensiona anticipat și tensiunea crește tot mai mult”, a mai transmis parlamentarul, prin comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *