0 2 minute 2 ani

Târgujienii care au montat blocatoare, pe locurile de parcare, sunt somați să le înlăture, până la finalul acestei luni. Municipalitatea anunță că vor fi încheiate noi contracte pentru parcări, cu noile tarife aprobate. „Primăria Municipiului Târgu Jiu anunță cetățenii care au instalat dispozitive antiparcare că acestea trebuie demontate și înlăturate până cel mai târziu la sfârșitul acestui an. Conform noului regulament referitor la parcările de reședință, începând cu anul 2022 se va încheia un nou contract de parcare pe o perioadă de 5 ani. Vor exista doua forme de contract:
a) contract pe o perioadă de 16 ore pe zi, în care beneficiarul va avea locul asigurat între orele 16:00 și 08:00. El poate ocupa locul respectiv și în afara acestui interval, dar dacă îl părăsește, acesta poate fi ocupat de o alta persoană, fără a depăși, însă, intervalul 08:00-16:00. Beneficiarii acestui contract vor plăti o taxă de 10 lei pe lună (120 de lei pe an).
Nerespectarea programului în care este permisă parcarea gratuită atrage sancțiuni între 200 și 500 de lei.
b) contract care rezerva locul beneficiarului 24 de ore din 24. Locurile acestor beneficiari vor fi marcate cu roșu, iar aceștia vor plăti o taxă de 30 de lei pe lună (360 de lei pe an).
Marcarea fara drept a locului de parcare in culoarea roșie atrage o sancțiune in valoare de 2500 de lei și pierderea locului de parcare”, este anunțul emis de reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *