0 2 minute 3 ani

Concursurile pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Județean Târgu Jiu vor fi susținute la Universitatea Constantin Brâncuși. Măsura a fost anunțată azi, de conducerea unității medicale, după ce sute de persoane s-au înscris la concursuri. Concurența este mare, pe anumite posturi. 650 de persoane concurează pentru 39 posturi de infirmier, brancardier, asitent sau îngrijitoare. „Deoarece la aceste concursuri s-au înscris foarte mulți candidați, conducerea unității medicale a decis să fie susținute examenele la Universitatea „Constantin Brâncuși”, mai exact în sălile Facultății de Știinte Medicale si Comportamentale din municipiul Târgu –Jiu, situată pe strada Tineretului, nr. 4, (în zona Debarcader), la etajul 1 (sălile CD-C1,CD-C2, CD-C3, CD-C4).

Mai exact, concursurile pentru ocuparea posturilor de infirmier debutant, brancardier, asistent medical Secțiile ATI, îngrijitoare și asistent medical debutant la Secția ATI II vor avea loc la UCB- Facultatea de Știinte Medicale si Comportamentale (din zona Debarcader).
Candidații trebuie să se prezinte la sediul facultății de la ora 08:00 în ziua examenului”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județeam Târgu Jiu.
Cea mai mare concurență este pentru două posturi de asistent medical debutant la Secția ATI II, pentru care s-au înscris 80 de candidați. Alte 15 posturi de infirmier debutant au atrs 252 de persoane. De asemenea, pentru cinci posturi de brancardier vor concura 95 de persoane. Concurență mare este și pe cele nouă posturi de îngrijitoare, unde au fost validate 76 de dosare, iar pe cele opt posturi de asistent medical pentru Secțiile ATI, vor candida 57 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *