0 2 minute 2 ani

Autoritățile de la Târgu Jiu vor să lărgească la patru benzi, fosta centură a municipiului, care începe la Coloana Infinitului și ajunge în zona Artego. Drumul este unul intens circulat și este principala cale de acces a autovehiculelor de mare tonaj, ce vin sau ies spre Vâlcea-București. „Vrem să facem o mini-centură, care să aibă o legătură cu centura aflată în construcție, pe zona Preajba. Vrem să realizăm această centură, pe patru benzi, câte două pe sens. Pe programul „Anghel Saligny”, am prins și centura Narciselor, așa o avem noi denumită, pentru a crea o fluidizare mult mai mare pe acea zonă. După ce se va finaliza centura, este clar că zona Artego-Narciselor vor fi zone foarte aglomerate și ne permite și terenul pe care îl deținem, să creem o mini-centură, cu patru benzi”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Edilul spune că lărgirea drumului fostei centuri se va realiza pe tronsonul cuprins între cimitirul municipal și intersecția Artego.

Declarația privind proiectul de extindere a fostei centuri, din zona cimitirului municipal, poate fi urmărită în conferința primarului Marcel Romanescu (de la minutul 5:55)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *