0 2 minute 2 ani

Un loc de joacă din Târgu Jiu a fost vandalizat, la scurt timp după ce a fost modernizat. Toboganele au fost mâzgălite cu marker și cu spray pentru grafitty, la fel și mesele din piatră. Pe obiectele de joacă au apărut expresii „deocheate”, nume și emoticoane. Reprezentanții societății Edilitara, care se ocupă cu administrarea părculețelor pentru copii, fac apel la târgujieni, să anunțe organele abilitate, atunci când văd că se petrec acte de vandalism. „Suntem siguri de faptul că cei mici, mai exact cei pentru care se fac asemenea investiții, nici nu vopsesc cu spray mobilierul, nici cu markerul nu scriu injurii, nici „semnături” speciale nu au, nici alcool nu consumă și nici nu intră cu țigări în perimetrul special amenajat pentru recreere.

În imaginile de mai jos veți observa faptul că cele mai multe „desene” sau texte realizate pe mobilierul din locul de joacă, nu au cum să-i aibă ca autori pe cei mici.
Rugăm cetățenii care sunt martori la scene de vandalism, să informeze organele abilitate, pentru tragerea la răspundere a vinovaților.
Aceste „mici” intervenții, realizate repetat, duc la costuri mari. Cu sumele acestea, putem moderniza sau înființa mai multe locuri de joacă în Municipiul Târgu-Jiu”, este apelul făcut de reprezentanții Edilitara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *