0 2 minute 2 ani
Autoritățile de la Târgu Jiu anunță că cele zele autobuze second-hand, cumpărate de societatea de transport în comun, vor fi puse în uz, ele înlocuind troleele, ce nu vor mai circula, pe perioada operațiunii executării lucrărilor la rețeaua publică de transport în comun. „Societatea TRANSLOC a achiziționat 10 mijloace de transport ce vor fi destinate, în principal, acelor curse afectate de lucrările la rețeaua de transport în comun. Aceste lucrări vor debuta în curând și sunt finanțate din fonduri europene, în baza unui proiect deja aprobat și care prevede refacerea infrastructurii, dar și achiziționarea a încă 15 troleibuze.
Deși nu sunt noi, cele 10 autobuze sunt moderne, confortabile, sunt dotate cu aer condiționat și rampă pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități, prețul fiecăruia fiind de aproximativ 10.000 de euro.
În perioada menționată, aceste autobuze vor fi folosite în paralel cu cele 9 troleibuze cu autonomie extinsă achiziționate din fonduri europene”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *