Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal, după ce un copil de 10 ani a fost lovit de o creangă, în parc și a ajuns la spital cu mâna fracturată.

„La data de 7 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un minor a fost lovit de o bucată de lemn în zona Parcului Central din municipiul Târgu-Jiu. Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.
Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here