0 2 minute 2 ani
Parcul „Tudor Vladimirescu”, pe care autoritățile de la Târgu Jiu îl promiteau modernizat în anul centenarului, dar care nu a mai primit finanțarea așteptată, intră în lucrări, la jumătatea acestei luni. Autoritățile de la Târgu Jiu au prins în buget proiectul de reabilitare a spațiului din centrul municipiului și a fost organizată licitația, pentru desemnarea constructorului.
„Pe data de 15 august, lucrările încep în parcul de la „Tudor”, în perioada următoare o să vedeți organizarea de șantier, în acel parc. Este o lucrare bugetată pe doi ani de zile, anul viitor se vor finaliza, dar o mare parte din lucrări se va desfășura în acest an”, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu
Valoarea investiției este de 1,7 milioane de lei, fiind diminuată față de estimarea inițială. Proiectul prezentat în anul bicentenarului a fost modificat, deoarece guvernul nu a mai alocat sumele promise. Licitația pentru reabilitarea parcului din centrul municipiului a fost câștigată de o firmă din Târgu Jiu. Declarațiile primarului Marcel Romanescu, aici:
https://youtu.be/BiIGndrkE8c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *