Noi reguli sunt aplicate, începând de azi, în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Accesul aparținătorilor este permis de trei ori pe săptămână. „Începând din data de 21.09.2022, sunt permise vizitele unui membru al familiei/aparținătorul legal al pacientului în fiecare zi de miercuri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15:00 – 17:00, iar timpul maximum alocat vizitei va fi de 10 minute. Facem precizarea că un singur aparținător al unui pacient are voie să viziteze bolnavul internat în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, iar într-un salon va fi permis accesul doar a câte două persoane venite în vizită la bolnavi.
De asemenea, vizitatorii vor primi echipament standard de protecție (mască de protecție, halat și botoși de unică folosință); trebuie să respecte măsurile de igienă obligatorii pentru prevenirea apariției și transmiterii infecțiilor asociate activității medicale (dezinfectarea mâinilor înainte și după terminarea vizitei)”, transmit reprezentanții unității medicale, printr-un comunicat de presă.
La nivelul Secțiilor Pediatrie, Neonatologie, Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Pediatrică se va permite accesul unui aparținător doar în cazul în care copilul internat este neînsoțit. Vizitarea pacienților critici COVID și Non-COVID, internați în secțiile ATI se va face zilnic, în baza unei cereri, care va fi aprobată și de medicul curant/medicul șef de secție și de conducerea unității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here