0 2 minute 1 an

Bazinul acoperit de la Târgu Jiu va fi deschis începând de mâine, 1 iunie. Acesta a fost construit cu fonduri din CNI, valoarea obiectivului fiind de 2 milioane de euro. Bazinul va fi deschis de la ora 8:00, până seara, la ora 23:00.

Cei care vor să intre în bazin trebuie să aducă și acte medicale, care să ateste că sunt apți pentru înot. „Toți cetățenii care doresc să practice înotul pot solicita accesul în incinta bazinului acoperit, cu respectarea unor condiții obligatorii.

Aceștia vor solicita o programare chiar la intrarea în bazin, achitând taxa de intrare în funcție de numărul de ore. Vor fi prezentate, de asemenea, documentele obligatorii pentru acces:
– copie certificat de naștere sau carte de identitate;
– adeverință medicală cu mențiunea „Apt pentru înot”;
– adeverință medicală cu mențiunea „Apt pentru bazin” de la medicul specialist dermatolog, la un interval de 90 de zile,
– cerere de înscriere;
– declarație din partea părintelui, tutorelui sau aparținătorului legal precum că a luat la cunoștință de regulamentul bazinului, normele de comportare, interdicții și obligații.
Cursanții sunt obligați să dețină cască, papuci, prosop, costum de baie sau slip”, este anunțul făcut de Primăria Târgu Jiu.
Elevii vor intra gratuit. Adulții vor plăti o taxă de 20 de lei pe oră, pensionarii 15 lei pe oră, studenții și elevii care vin în afara orelor organizate de unitățile de învățământ vor plăti 10 lei pe oră. De asemenea, se poate opta pentru diferite forme de abonament, la care se obțin reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *