Un accident, în care au fost implicate două mașini, pe Defileul Jiului, s-a soldat cu cinci victime. Toți răniții se aflau într-un autoturism care s-a răsturnat. Alte trei persoane, care se aflau în cea de-a doua mașină implicată în accident, au primit ajutor medical la fața locului, dar au refuzat să fie transportate la spital. ”In jurul orei 12:00 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe Defileul Jiului, in zona Lainici, in care au fost implicate 2 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul ISU Gorj, 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj, o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Hunedoara si o ambulanta din cadrul SAJ Hunedoara, echipajele de interventie constatat ca in urma impactului unul dintre autovehicule s-a rasturnat, iar cei 5 ocupanti ai autovehiculului au suferit leziuni. Victimele au fost constiente, cooperante, le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior au fost transportate la spitalul din Petroșani.
Alte 3 persoane, care se aflau in celalalt autovehicul au fost asistate medical la fata locului, dar au refuzat sa fie transportate la spital pentru investigatii medicale suplimentare”. este comunicatul esmis de ISU Gorj..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here