Ajutor pentru Amina, fetița de 4 ani din Târgu Jiu, diagnosticată cu nanism și discoplazie osoasă. Sprijinul a venit, la început de an, de la președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu, care a mai făcut donații pentru micuță. 

Amina Maracu a petrecut o bună parte din cei patru anișori, prin spitale. Mama ei este singura care are grijă de copilă și are nevoie de bani pentru tratamente.

“Asociația ,,Dizabil în slujba comunității”, pe care o reprezint în calitate de președinte și fondator, a oferit un nou sprijin financiar familiei Maracu, familia micuței Amina din Târgu Jiu care, din păcate, suferă de o formă gravă de nanism. Nu fac toate aceste lucruri pentru a epata în vreun fel, ci le fac pentru a arăta că și o persoană cu dizabilități poate fi un membru activ și util societății. Le mulțumesc tuturor antreprenorilor cu care colaborez de cand am deschis acest ONG, pentru faptul că au înțeles nevoile fraților mei de suferință. Scopul meu este acela de a face cunoscută nevoia de integrare deplină a dizabililor în societate. Atât Amina, cât și celelalte persoane pe care le voi ajuta în perioada următoare au nevoie de susținere din toate punctele de vedere din partea oamenilor tipici pentru a ajunge să ducă o viață cât mai apropiată de ce numim normalitate. Mie nu îmi este ușor să duc această luptă pentru binele fraților mei de suferință, dar o fac cu bucurie și cu speranță. Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți alături de mine în această luptă anevoioasă, dar frumoasă pentru binele dizabililor din Gorj și din România”, a transmis Nicolae Simionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here