0 2 minute 4 săptămâni

Polițiștii din Turceni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de amenințare, distrugere și violare de domiciliu.
În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 55 de ani, din comuna Plopșoru, cu privire la faptul că nepotul l-ar fi amenințat cu moartea.
Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul reținut de polițiști, aflându-se sub influența alcoolului, a mers la locuința unchiului, unde a distrus ușa de acces cu un topor, amenințându-l pe acesta cu moartea.
Oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 43 de ani, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de unchi și locuința acestuia.
Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare, iar procurorul de caz a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *