0 2 minute 2 săptămâni

Un incendiu a izbucnit ”La data de 15 mai 2024, în jurul orei 02:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o casă în comuna Runcu, satul Valea Mare.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la acoperișul construcției, cu posibilitate de propagare a construcțiile învecinate.
S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, iar pentru o intervenție optimă au fost suplimentate forțele de intervenție, la locul evenimentului deplasându-se încă o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime, au ars aproximativ 150 mp din acoperișul construcției, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *