0 2 minute 2 luni

Aurel Vamvu, primarul localității Crasna, este unul dintre edilii dați exemplu de PSD, partid care îl susține pentru următorul mandat. Primarul este unul dintre cei mai longevivi din județ, iar în cele cinci mandate, a reușit să transforme localitatea.

De curând, în Crasna a fost inaugurată o sală de sport modernă, investiție de apoximativ un milion de euro.  ”Tot ce am făcut din postura de primar, am făcut pentru oamenii din comună și pentru dezvoltarea localității. Am reușit să aducem Crasna la un nivel foarte ridicat din punct de vedere al confortului oferit cetățenilor, iar acest lucru se reflectă în faptul că tinerii aleg să trăiască aici. Personal, consider că mi-am atins obiectivele, iar acest lucru a fost posibil datorită muncii depuse atât de echipa de consilieri, dar mai ales datorită sprijinului primit de la Consiliul Județean Gorj, prin domnul Cosmin Popescu, sprijinit foarte mult și de parlamentarii PSD. Am demonstrat că se poate și mergem înainte”, a declarat Aurel Vamvu.

Printre cele mai importante proiecte implementate în comuna Crasna se numără:
– Construire Complex Sportiv în satul Crasna” – prin CNI
– ”Modernizarea și dotarea căminelor culturale – Crasna, Aniniș, Buzești, Dumbrăveni” – prin AFIR; ”Modernizarea școlilor din comuna Crasna”
– ”Modernizarea drumurilor forestiere”
– ”Construirea unei săli de sport cu 180 de locuri în tribune în satul Radoși”
– ”Achiziția unui microbuz școlar pentru elevii școlilor din comuna Crasna”
– ”Modernizarea drumului județean DJ665C, tronsonul Drăgoiești-Buzești”
– ”Modernizarea drumului DS58 – Strada Mânăstirii”
– ”Înființare centru social multifuncțional”
– ”Reabilitarea blocului de locuințe din satul Cărpiniș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *