0 2 minute 10 luni
Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, îl acuză pe fostul șef de la Energie, Virgil Popescu, pentru situația în care s-a ajuns, din cauza refuzului de a renegocia PNRR și planul de restructurare a CEO. ”Fostul ministru al Energiei nu are nicio mustrare, pentru răul făcut Complexului Energetic Oltenia, prin faptul că a refuzat renegocierea PNRR și a planului de restructurare.
Nici PNRR-ul și nici planul de restructurare a CEO nu mai reflectă realitatea de mult timp, dar Virgil Popescu nu a vrut să facă nimic, să îndrepte lucrurile.
Deși situația era evidentă și oamenii din Gorj strigau după ajutor, fostul ministru al Energiei a stat cu mâinile în buzunare, timp de patru ani.
I-am amintit lui Virgil Popescu, în ședința Comisiei pentru Industrii, că nici măcar nu a încercat să inițieze o renegociere a PNRR-ului, măcar în al 12-lea ceas, în ultima parte a mandatului, când încă se mai putea face ceva pentru CEO și pentru județul Gorj.
Dar pentru Virgil Popescu și prietenii lui, interesați de banii europeni, nu a contat nici soarta oamenilor, nici faptul că închiderea capacităților, fără a le înlocui cu altceva, pune Gorjul într-un mare pericol economic”, a transmis Claudiu Manta, pe pagina de socializare.
https://youtu.be/uGfHIGqO90M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *