0 2 minute 2 ani

Cluburile FCSB şi Universitatea Craiova au fost amendate cu 22.500, respectiv 15.000 de lei, de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, în urma incidentelor provocate de suporterii proprii, la meciurile din etapa a 11-a. Conform LPF, ambele cluburi au fost sancționate pentru introducerea de materiale explozive şi incendiare sau a altor obiecte şi aruncarea acestora în teren sau spre alţi spectatori în timpul partidelor.

De asemenea, Comisia de Disciplină a acordat următoarele sancţiuni: Andrea Compagno (FC U Craiova 1948) – trei etape de suspendare şi penalitate sportivă de 7.000 lei, Idriz Batha (UTA) – 2 etape jocuri şi 3.000 lei, Milan Kocic (Chindia Târgovişte) – 2 etape jocuri şi 3.000 lei, Saiffedine Alami (FC Rapid) – 1 etapă şi 740 lei, Malcom Sylas Laouari Edjouma (FC Botoşani) – 1 etapă şi 740 lei.

Tot axi, Academica Clinceni a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi a primit un termen de graţie de cinci zile pentru plata restanţelor salariale către fostul jucător, Adrian Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *