0 2 minute 8 luni

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au suspendat activitatea din zona în care se prepară hrană caldă, dintr-un magazin Profi din Motru.
„Ca urmare a acestei acțiuni de control au fost constatate, în principal, următoarele abateri: Erau expuse la comercializare produse alimentare preambalate, ce nu prezentau elemente de identificare și caracterizare. Au fost identificate la comercializare diverse produse alimentare preambalate ce nu erau păstrate la temperaturile indicate de producători.  Nu se respectau temperaturile de păstrare de minim +60⁰C pentru preparatele culinare finite expuse la masa caldă.  În zona gastro din incinta supermarketului se utilizau agregate murdare”, arată un comunicat emis de CJPC Gorj.
Pentru aceste abateri, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 15000 lei, a fost dispusă măsura de oprire definitivă a comercializării și retragerea din circuitului consumului uman pentru 35 kg produse alimentare și a fost dispusă măsura de oprire temporară a prestării serviciilor de alimentație publică, până la remedierea deficiențelor constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *