Sunt blocaje în trafic, în zona Bârsești, din cauza unor lucrări în sensul giratoriu. Reprezentanții Direcției de Drumuri Craiova spun că se execută ultima etapă a racordării centurii municipiului Târgu Jiu, la drumul național, motiv pentru care, joi și vineri, în zona respectivă, traficul va fi îngreunat. ”Referitor la lucrările de la sensul giratoriu de pe DN 67D, intersecție cu VO, facem următoarele precizări. Antreprenorul lucrării a început execuția racordului DN 67D cu VO Târgu-Jiu, pentru aceasta este nevoie de frezarea stratului vechi de asfalt și așternerea unui nou strat.
Lucrarile se pot executa numai prin oprirea curentului de pe linia de contact a troleibuzelor, de aceea lucrările au început la ora 7⁰⁰ fapt ce a dus la crearea de blocaje în trafic.
Astăzi, până la ora 14⁰⁰, se finalizează pregătirea pentru așternere și maine, între orele 7⁰⁰ și 20⁰⁰, se execută lucrările de așternere a noului covor asfaltic.
Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat, dar trebuie înțeles că este nevoie de aceste lucrări pentru deschiderea circulației pe sectorul cuprins între DN 67D și Romanești, al VO, în această iarnă”, a transmis Cristi Tudor, purtătorul de cuvânt al DRDP Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here